Jeg har prøvd flere oppskrifter på tortillas, men synes ofte de blir tørre
og for harde/faste til å rulle/brette rundt maten. Her er en oppskrift med
havremel og egg. Den blir smidigere.
Tortilla
2 1/2 dl maismel
1 dl havremel
litt salt
1 stort egg
5dl vann
1 ss olivenolje
Bland mel og salt. Rør sammen lettpisket egg og vann, og bland i alt det tørre. La det stå og svelle en stund. Ha i oljen og stek som pannekaker.
Jeg har selvsagt lånt denne oppskriften. Her er linken:
http://teatravel-glutenresan.blogspot.se/2011/02/glutenfria-majstortillas-till.html
Holder på å prøve meg fram på tortilla nå så takk for oppskrift! Skal prøves :) Håper disse blir mer lik de normale med hvete i butikken enn de jeg nettopp lagde. hehe
ReplyDeleteEr havremel ok når man ikke vet hvor følsom barnet er som har cøliaki (nydiagnosistert)?
ReplyDelete