Sunday, November 18, 2012

OPPSKRIFT GLUTENFRI TORTILLA


Jeg har prøvd flere oppskrifter på tortillas, men synes ofte de blir tørre og for harde/faste til å rulle/brette rundt maten. Her er en oppskrift med havremel og egg. Den blir smidigere.

Tortilla

2 1/2 dl maismel
1 dl havremel
litt salt
1 stort egg
5dl vann
1 ss olivenolje

Bland mel og salt. Rør sammen lettpisket egg og vann, og bland i alt det tørre. La det stå og svelle en stund. Ha i oljen og stek som pannekaker.


Jeg har selvsagt lånt denne oppskriften. Her er linken:
http://teatravel-glutenresan.blogspot.se/2011/02/glutenfria-majstortillas-till.html

2 comments:

  1. Holder på å prøve meg fram på tortilla nå så takk for oppskrift! Skal prøves :) Håper disse blir mer lik de normale med hvete i butikken enn de jeg nettopp lagde. hehe

    ReplyDelete
  2. Er havremel ok når man ikke vet hvor følsom barnet er som har cøliaki (nydiagnosistert)?

    ReplyDelete